RUSPERT-belegg (Del-2)

013

Fordeler med Ruspert beleggskrue

1. Lave behandlingstemperaturer: Den høyeste temperaturen under Ruspert-belegg vil være under 200 ℃. Den lave temperaturen forhindrer at metallurgiske endringer oppstår i metallsubstratet. Det vil opprettholde de mekaniske egenskapene til skruer under bearbeiding. Dette er spesielt viktig for selvborende skrue, selvgjengende skrue og sponplateskrue. Fordi vi må sikre strekkstyrken og hardheten etter belegg for å sikre at det ikke påvirker boreevnen.

 

2. Tømmerkonserveringsbestandighet: Det høye fuktighetsinnholdet og saltnivåene til behandlet tømmer vil føre til at skruer korroderer med mye høyere hastighet. Rusperts høye motstand mot høy fuktighet og salte forhold gjør den egnet for bruk i behandlet tre. Bruk av et Ruspert-belegg på disse skruene vil ha lang levetid enn sinkbelagte eller dacrometskruer.

 

3. Kontaktkorrosjonsmotstand: Siden det frie sinklaget er beskyttet mot fysisk kontakt med andre metalloverflater av et ikke-ledende keramisk topplag, gir det frie sinklaget kun galvanisk beskyttelse for metallunderlaget. Noe som betyr at skruer belagt med Ruspert ikke vil ofre sinkbelegget for å beskytte festet utenfor materialet. Dette eliminerer eventuelle kontaktkorrosjonsproblemer med andre metaller eller metallbelagte materialer når de brukes under våte og tørre forhold.

014

Hvilken bør jeg velge, Ruspert, Zinc plating eller Dacromet?

Produkt med Ruspert-belegg brukes ofte med andre sinkbaserte belegg som sinkbelegg og dacromet. Som med alle belegg, avhenger deres valg av applikasjonen.

 

Forsinking har god vedheft, men det tynne belegget (-17:00) betyr dårlig korrosjonsbestandighet, og er kun egnet for innendørs og lavt korrosjonsmiljø. Derfor anbefales ikke sinkbelegg for behandlet tre (hardved eller bartre).

 

Dacromet-belegg har god vedheft og forbedrer korrosjonsbestandigheten, men laget er utsatt for korrosjon når det kommer i kontakt med andre metaller.

 

Rusperts utmerkede vedheft og korrosjonsbeskyttelse gjør den egnet for bruksområder som krever ekstra beskyttelseselementer som utendørs boreskruer, dekkskruer og treskruer.

008

RUSPERT er et miljøvennlig belegg utviklet etter Dacromet. RUSPERT har ikke bare fordelene med Dacromet når det gjelder motstand mot atmosfærisk korrosjon, men er også hardere enn Dacromet, og det bearbeidede produktet er mer motstandsdyktig mot skade fra montering, og det er ingen bekymring for hydrogensprøhet av det behandlede arbeidsstykket fordi prosessen har den effekten å bidra til å avlaste arbeidsstykkets indre stress. Den kan gjøres til lys sølv, grå, grå-sølv, mørk rød, gul, hærgrønn, svart og så videre. RUSPERT-belegg er mye brukt i Europa og Amerika for veier, kjøretøy, skip, maskinvare, telekommunikasjon og andre felt.
RUSPERT finish er sammensatt av tre lag: det første laget: metall sink lag,? andre lag: avansert anti-korrosjon kjemisk konvertering film, det tredje ytre laget; bakt porselens overflatebelegg.

015

Produkter med Ruspert-belegg brukes ofte sammen med andre sinkbaserte belegg som sinkbelegg og Dacromet. Som med alle belegg, avhenger deres valg av applikasjonen.

Det høye fuktighetsinnholdet og det høye saltinnholdet i behandlet tre kan føre til at skruer korroderer raskere. Galvanisering har god vedheft, men det tynne belegget (-17.00) betyr dårlig korrosjonsbestandighet og er kun egnet for innendørs og lite korrosive miljøer. Dette er grunnen til at galvanisering ikke anbefales for behandlet tre (hardved eller bartre). Derfor er det lurt å velge skruer med Dacromet og Ruspert belegg. Sammenlignet med Dacromet er Ruspert tilgjengelig i et bredere utvalg av farger og kan oppnå en bedre dekorativ effekt.

Dacromet og Ruspert har mange fordeler fremfor galvanisert og varmdypet sink. Både Dacromet og Ruspert belegg har god vedheft og forbedret korrosjonsbestandighet. Dacromet er imidlertid utsatt for korrosjon ved kontakt med andre metaller. Så Ruspert er mer egnet for bruksområder som krever ekstra beskyttelseselementer, som utendørs boreskruer, dekkskruer og treskruer. Ruspert-belegg har lengre levetid enn Dacromet-skruer.

DD Fasteners leverer Ruspert beleggskruer med høy kvalitet, spør nå.

016

Nettsted:6d497535c739e8371f8d635b2cba01a

 


Innleggstid: 12. desember 2023